Gästbok

Tack för att du besöker min hemsida. Skriv en hälsning här i gästboken genom att klicka på den blå knappen. Du kan också sätta in ett foto vid din hälsning.

Flytta/placera pratbubblan på bilden med musen

Skriv text till din pratbubbla

Shape:
 
Skrivet av Gun Parling, den 4. nov, 2011
Vilken underbart fin hemsida du har. Har själv börjat göra en egen hemsida på 123minsida och det ä rjätteskoj
Ha det gott
Hälsningar Gun P
E-post:
Skrivet av Gunilla Offenberg, den 11. jul, 2011
Hej Karin. Hälsningar från Morris i Skövde. Han är verkligen ljuvlig! Har ett fantastiskt psyke. Det går riktigt bra med katten numera. Skulle så gärna vilja att du fick se hur finMorris har blivit. Tyvärr har vi bekymmer med hans ögon. men han går med nosen och luktar på allt han ser.Vi har prövat allt, men inget har funkat riktigt bra. Nu matstrejkar han också. Förmodligen har han nosat upp någon löptik....Skulle så gärna skaffa en liten kompis till honom, men det tar ju sin tid att sköta om dem. Jag har iallafall lärt mig att klippa Morris nu, så nu är han fin i pälsen och inte en enda tova!! Skall försöka fota honom (när min kamera är lagad och skicka till dig). Grattis till alla framgångar med dina hundar!!! Ha en trevlig sommar. Hälsa dottern och maken.

Senaste kommentarer

02.05 | 12:12

Hej! Vi är en familj som söker Bichon Frise valp. Vi flyttar ut på landet i sommar och nu äntligen så kommer det passa bra att ha hund. Hör av dig!!! Vi längtar

...
07.04 | 16:10

Hej!
Jag planerar att köpa en valp, helst en tik, till sommaren/början av hösten. Planerar ni någon kull tills dess?
Hör gärna av dig!
Mvh Ebba

...
20.03 | 01:16

Planerar att köpa en valp

...
03.03 | 13:16

hej jag är en tjej i krisriastad som vill ha en tik
jag bor i Kristianstad med min man

...